Slaap inspiratie

Een goede (beste) boxspring

Wat is een goede betaalbare boxspring? Een goede betaalbare boxspring is voorzien van pocketvering met minimaal 320 pocket per m². Daarbij is de afdeklagen van deze pocketveren ook belangrijk, dit moet minimaal koudschuim zijn. Er zijn ook boxspring verkrijgbaar met 240 pocketveren per m² met een afdeklaag van polyester, maar bij deze type boxsprings zult u al gouw opmerken dat deze gaan doorzakken, en u ervaart dan een kuilligging. Dit bevordert uw nachtrust niet. Daarbij is het ook van belang om een juiste topper op het boxspringset te nemen, ook dit moet minimaal koudschuim zijn, om wederom doorligging te voorkomen. Toppers zijn er in vele varianten en kunnen bij ons naar eigen wens worden aangepast.

Lees meer »

Voorraad boxsprings

Omdat wij altijd een hoop restante stoffen overhouden hebben wij besloten om van deze restante stoffen voorraad boxspring te maken. Deze voorraad boxspring zijn beschikbaar zolang deze op deze outlet webshop beschikbaar zijn WEG = WEG. De boxsprings worden gemaakt op dezelfde wijze als onze traditionele boxsprings en zijn dus van zeer hoogwaardige kwaliteit. En als toonaangevende beddenspecialist streven wij ernaar om onze klanten te voorzien van de beste kwaliteit bedden voor een goede nachtrust. Ons  uitverkoop assortiment omvat diverse stijlen, maten en materialen, zodat er voor iedereen een perfect bed te vinden is, en dat voor de fractie van de originele prijs. Wij hechten veel waarde aan uitstekende service en streven naar een optimale klanttevredenheid.

Lees meer »

Het verschil tussen een boxspring en ledikant

Het grootste verschil tussen de boxspring en het ledikant – oftewel ‘een normaal bed’ – is de samenstelling hiervan. In een ledikant ligt het matras op een bedbodem. Dat kan een spiraal- of lattenbodem zijn. Bij een boxspring rust het matras op een box met pocketveren, vandaar het woord ‘boxspring’.

Lees meer »