Een goede (beste) boxspring

Wat is een goede betaalbare boxspring? Een goede betaalbare boxspring is voorzien van pocketvering met minimaal 320 pocket per m². Daarbij is de afdeklagen van deze pocketveren ook belangrijk, dit moet minimaal koudschuim zijn. Er zijn ook boxspring verkrijgbaar met 240 pocketveren per m² met een afdeklaag van polyester, maar bij deze type boxsprings zult u al gouw opmerken dat deze gaan doorzakken, en u ervaart dan een kuilligging. Dit bevordert uw nachtrust niet. Daarbij is het ook van belang om een juiste topper op het boxspringset te nemen, ook dit moet minimaal koudschuim zijn, om wederom doorligging te voorkomen. Toppers zijn er in vele varianten en kunnen bij ons naar eigen wens worden aangepast.

Bij Royal Bedden bent u verzekerd van een comfortabele nachtrust, dit omdat wij alleen de juiste materialen willen gebruiken voor het boxspringset. Zodat u als klant een fantastische slaapcomfort heeft, en dit vele jaren.

Een goede boxspring hoeft niet perse duur te zijn, bekijk onze outlet hier vindt u de beste boxspring voor de scherpste prijs